1. Anasayfa
  2. Liste

2021 Yılında Çıkacak Filmler

2021 Yılında vizyona girecek yapımlardan bazılarını sizler için listeledik. Bu yapımların arasından illa ki sizin de ilginizi çekecek bir tane bulabilirsiniz...

2021 Yılında Çıkacak Filmler
29

2021 Yılında da sinema sektörü için yeni kapılar açılacak. Her yıl sinema sektörü bir önceki yıla oranla bir adım daha büyüyor ve belki de yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda şuan bizler için görselliğin, tekniklerin zirvesinde olan yapımlar, o zaman “ne kadar basitmiş” dedirtecek. O zamana kadar biz her zaman burada olacağız ve her yıl sizlere bir sonraki yılın en filmlerini aktaracağız. Ama şimdilik sadece önümüze bakmamız gerekiyor. 2021 Filmleri izlemek isteyenler için, işte karşınızda 2021 Yılında Çıkacak Filmler:

The Batman

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin birinci sırasında The Batman var. Matt Reeves‘ın yapımcılığını üstlendiği, Peter Craig tarafından yazılan, ünlü oyuncu Robert Pattinson‘ın yer alacağı The Batman, eğer ertelenmez ise 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Matt Reeves‘ın yaptığı bildiriye göre film, Batman‘in karanlık bir dönemini ele alacak ve hatta söylenene göre de Batman: Year One çizgi romanının bir uyarlaması olacak. The Batman‘in fragmanı geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen DC FanDome panelinde yayınlanmıştı. Fragman hakkındaki teorilerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Filmin Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021 / “Ertelendi: 4 Mart 2022”
Batman Kimdir?

Jurassic World: Dominion

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Jurassiz World üçlemesinin son filmi Jurassic World: Domion 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Emily Carmichael ile birlikte senaryosunu da üstlenen Colin Trevorrow yapacak. Chris Pratt‘in başrolünde olduğu yeni Jurassic World üçlemesi orijinal Jurassic Park üçlemesi kadar sevilmese de yine de bizce hatalarına rağmen izlenebilir bir üçleme.

  • Filmin Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021 / “Ertelendi: 10 Haziran 2022”

Candyman

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

1992 yılında ilk filmi çıkan Candyman, orijinal üçlemesinin 1999 yılında sonlanmasına rağmen 2021 yılında 4. filmiyle geri dönecek. Korku, gerilim türündeki filmin ilk üçlemenin doğrudan devamı olduğu ve Tony Todd, Virginia Madsen, Vanessa Estelle Williams gibi isimlerin geri döneceği de bildirildi. İlk üçlemeyi izlemek daha vaktimiz var.

  • Filmin Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2021

The Eternals

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Marvel hayranlarını çıkardığı filmlerin güzelliği ve sayısıyla her zaman memnun eden Marvel, Covid-19 yüzünden 2020 yılında izleyeceğimiz filmlerini vizyona sokamadığı için bizi eksik bıraktı. Bu süreyi teoriler üreterek doldurmuş olsak da artık yeni filmleri izlemek istiyoruz ve Marvel, 12 Şubat 2021 tarihinde vizyona girecek The Eternals filmiyle bizi çok sevindireceğe benziyor. Salma Hayek, Angeline Jolie, Kit Harrington, Richard Madden gibi oyuncuları içeren film hem anlatacağı hikaye hem oyuncuları hem de karakterleriyle bizi heyecanlandırıyor. Eternals hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Filmin Yayın Tarihi: 5 Kasım 2021
Eternals Filmi Hakkında Bilinmeyenler Eternals Kimdir? | Liste

Shang Chi And The Legend Of The Ten Rings

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Marvel‘ın 2021 yılındaki yapımları sadece The Eternals değil. Iron Man filmlerinde sadece bir dublör olduğunu öğrendiğimiz Mandarin‘in gerçeğiyle karşılaşacağımız ve yeni bir karakteri tanıyacağımız Shang Chi And The Legend Of The Ten Rings filmi 29 Nisan 2021 tarihinde vizyona girecek. Marvel evreninde yeni karakterler görmek güzel olsa da daha heyecanla beklediğimiz filmler var.

  • Filmin Yayın Tarihi: 9 Temmuz 2021

Black Adam

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 yılında DC de boş durmayacak, Dwayne Johnson‘ın oynayacağı Black Adam filmi 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Henüz bir fragmana sahip değiliz fakat DC FanDome etkinliğinde bazı konsept tasarımlar ve kısa bir anlatım görmüştük. Dwayne Johnson‘ın Corona virüs testi pozitif çıktığı için çekimleri ertelenen filmin vizyon tarihi değiştirilmeyeceği de söylendi. Black Adam hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Filmin Yayın Tarihi: 15 Aralık 2021
Black Adam Kimdir?

Avatar 2

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin belki de en çok dikkat çeken filmi kesinlikle Avatar 2 filmi. 11 yıldır beklediğimiz Avatar 2 filmi için bir yıl daha beklememiz gerecek. James Cameron‘ın sevilen ve Avengers End Game tarafından tahtından indirilmeden önce en çok hasılat getiren film Avatar‘ın devam filmi 18 Aralık 2020’de vizyona girecek. Avatar, bir seri olarak planlandı ve devam filmlerini 2024, 2026 ve 2028 yıllarında izleyeceğiz.

  • Filmin Yayın Tarihi: 18 Aralık 2020 / Ertelendi: 18 Aralık 2021 / Ertelendi: 6 Aralık 2021

Godzilla vs Kong

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Millie Bobby Brown‘ın da oynadığı Godzilla 2 filmi ve Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson gibi isimlerin oynadığı Kong Skull Island filmlerini birleştiren Godzilla vs Kong filmi 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek. Godzilla ve Kong‘u karşı karşıya getirecek film için malesef ki çok heyecanlı değilim. Godzilla filmleri çok iyi filmler değildi fakat Kong, Godzilla‘ya göre daha iyiydi. Eğer izlemek isterseniz Kong Skull Island‘ı önerebilirim.

  • Filmin Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021

Fast And Furious 9

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Mükemmel arabaların, güzel kızların ve bol bol aksiyonun olduğu seri Hızlı ve Öfkeli‘nin 9. filmi (EVET, 9!) 2 Nisan 2021’de vizyona girecek. Hızlı ve Öfkeli serisinde iyi filmler de olmasına rağmen bu film beni heyecanlandıramıyor. Yine de aksiyon izlemeyi seven kişiler filmlere “boş aksiyon olmasın” diyerek eklenen zayıf konulara da alışık olduğu için bu seriyi sevmeye devam edecektir.

  • Filmin Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

Top Gun 2

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

1986 yılında vizyona giren Top Gun filminin devam filmi Top Gun 2, 2 Temmuz 2021’de vizyona girecek. Bu kadar yıldan sonra bir devam filmi gelmesi çok ilginç. Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly isimlerini bir araya getiren filmin yönetmenliğini Joseph Kosinski; müzikleriniyse Hans Zimmer üstlenecek.

  • Filmin Yayın Tarihi: 2 Temmuz 2021

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Harry Potter dünyasını tekrardan sinemada izlemenin verdiği heyecana rağmen filmleriyle malesef ki hayal kırıklığına uğradığımız seri Fantastic Beasts and Where To Find Them‘in 3. filmi 12 Kasım 2021’de vizyona girecek. İkinci filmi ve özellikle de sonunda öğrendiğimiz gerçekle (Spoiler yazmıyorum) bizi hem şaşırtan hem de tartıştıran film umuyorum ki istediğimiz cevapları bize verir. Diğer 2 film gibi bu filmin de senaryosunu Steve Kloves‘le birlikte J. K. Rowling üstleniyor.

  • Filmin Yayın Tarihi: 12 Kasım 2021 / Ertelendi: 15 Temmuz 2022

Minyons 2: Rise of Gru

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Başta Despicable Me (Çılgın Hırsız) filmleriyle sevdiğimiz Minyonlar geçtiğimiz zamanlarda kendi filmlerine kavuşmuştu. Şimdi de Minyonların Gru ile tanışmaları ve beraber çalışmaya nasıl başladıklarını izleyeceğimiz film 17 Haziran 2021’de vizyona girecek. Minyonları çok sevdiğim için kesinlikle izleyeceğim bir film ve Çılgın Hırsız 3ün düşüşünden sonra Minyonları geri getireceğini düşünüyorum. Seslendirme ekibi de aynı şekilde geri dönüyor. Bu arada Türkçe dublajını da çok sevdiğimi söylemeliyim.

  • Filmin Yayın Tarihi: 17 Haziran 2021

A Quite Place Part 2

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Korkutmasa bile iyi bir film olan A Quiet Place‘in devam filmi A Quite Place Part 2, 23 Nisan 2021’de vizyona girecek. 8 Mart 2020’de vizyona girmesi beklenen film pandemi yüzünden 1 yıldan fazla bir süre sonraya ertelendi. Senaristliğini, yönetmenliği ve baş rolünü de ilk filmde olduğu gibi John Krasinski üstelenecek. Fragman ilk filmin aksine daha hareketli, ailenin geçmişini de öğreneceğimiz ve daha sesli bir film olacağı izlenimini veriyor.

  • Filmin Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021

Morbius

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Jared Leto‘yu DC‘deki Joker karakterinden Marvel‘a geçiren film Morbius 19 Mart 2021’de vizyona girecek. Fragman güzeldi ve özellikle de Vulture‘ı içermesi, Tobey Maguire‘ın Spider Man‘inin fotoğrafının görünmesi gibi detaylar aklımızda fazlaca soru işareti bıraktı. Film başlarda bize normal bir şekilde Morbius‘un origin hikayesini anlatsa da sonradan çok önemli bilgiler vereceğe benziyor. MCU ve Sony‘nin dünyasını bir araya getiren film için heyecanlıyım.

  • Filmin Yayın Tarihi: 19 Mart 2021
Morbius Kimdir?

Suicide Squad 2

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

İlk Suicide Squad filmi DC‘nin tartışmalı bir filmiydi ve bu tartışmalar da devam ediyor. Fakat ilk filmin yönetmeni David Ayer yerine getirilen James Gunn, Guardians of the Galaxy filmlerinin havasıyla benzeyen bir Suicide Squad filmini daha iyi yapacaktır. Fazla karakter içeren film hakkında DC FanDome zamanı gelen haberler sayesinde bolca konuşmuştuk. Suicide Squad 2 filmindeki karakterler hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Suicide Squad 2, 4 Ağustos 2021’de vizyona girecek.

  • Filmin Yayın Tarihi: 4 Ağustos 2021

Venom 2: Let There Be Carnage

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Sony‘nin kurduğu evrende geçen Venom filmi Tom Hardy‘nin Eddy Brook olmasıyla büyük beklentilere sokmuş olsa da beklentimizin altında kalmıştı. Filmin jenerik sonrası sahnesinde Cletus Kasady‘i görmemiz 2. filmi beklememizi sağlamıştı. Tom Holland‘ın Spider-Man‘inin de bu evrene girmesiyle heyecanımız katlandı. Umuyorum ki Sony, Carnage‘a yakışır bir film yapar. Venom 2: Let There Be Carnage, 24 Haziran 2021’de vizyona girecek.

  • Filmin Yayın Tarihi: 24 Haziran 2021

Sherlock Holmes 3

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

9 yıldır beklediğimiz Sherlock Holmes 3 filmi 22 Aralık 2021’de vizyona girecek. Iron Man olarak tanıdığımız Robert Downey Jr‘ın Sherlock Holmes; Jude Law‘ın ise John Watson rolünde olduğu filmler izleyici tarafından sevilmesine rağmen yıllardır bir devam filmine sahip olamadı. Robert Downey Jr‘ın Iron Man rolünü bırakarak yeni projelere odaklanmasıyla bu proje de geri döndü.

  • Filmin Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021

The King’s Man

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Kingsman: Secret Service (Kingsman: Gizli Servis) ve Kingsman 2: Golden Circle (Kingsman 2: Altın Çember) filmlerinde izlediğimiz Kingman organizasyonunun nasıl kurulduğunu anlatacak The King’s Man filmi 26 Şubat 2021’de vizyona girecek. İlk Kingsman filmi bana göre çok güzel bir filmdi ki çoğu kişi tarafından da sevildi. İkinci film ilk filmdeki gibi çok güzel aksiyon sahnelerine sahip olsa da çok sönük kalmıştı. Yine de izlemenizi öneririm, bu filmde de mükemmel sekanslar sunacaklarına eminim. Kendisi bir James Bond parodisi.

  • Filmin Yayın Tarihi: 26 Şubat 2021

Uncharted

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Tom Holland‘ın baş rolünde olduğu macera filmi Uncharted, 8 Temmuz 2021’de vizyona girecek. Aynı isimli oyundan uyarlanan Uncharted, hazine avcısı Nathan Drake’in maceralarını anlatacak. 4 oyunu olan Uncharted hikayesini ilk film sevilirse bir seri şeklinde izleyebiliriz. Filmin yönetmeni ise Venom filmini de yöneten Ruben Fleischer.

  • Filmin Yayın Tarihi: 8 Temmuz 2021

Raya and the Last Dragon

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Sırada listemizin sonuncu animasyon filmi Raya and the Last Dragon var. 2021’in Mart ayında yayınlanacak film, Disney ile bağlantılı olduğu için 2021’in en çok beklenen yapımlarından birisidir.

  • Filmin Yayın Tarihi: 5 Mart 2021

Matrix 4

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021’in bitmesine çok az kala bilimkurgu efsanesi bir seri olan Matrix serisinin 4. filmi geliyor. Seriyi takip edenler için şunu söylemek istiyorum; Keanu Reeves‘ın BBC için yaptığı açıklamaya göre bu film diğer 3 film için bir açıklama niteliğinde olacak. Ayrıca serinin en iyi filminin olacağını da ekledi. Beklemek zor ama çare yok…

  • Filmin Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021

Dune

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Aralık 2020’de izlemeyi heyecanla beklediğimiz ve herkese Dune kitabını okutturan Dune filmi ertelendi ve 8 Temmuz 2021’de vizyona girecek. Fragmanı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Dune; Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista ve Zendaya gibi isimleri barındırmasıyla ve konsept tasarımlarıyla beğenimizi kazanmıştı.

  • Filmin Yayın Tarihi: 8 Temmuz 2021 / Ertelendi: 1 Ekim 2021
Dune Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Black Widow

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Avengers: Endgame ile birlikte hikayesinin sonunu gördüğümüz Natasha Romanoff karakterinin geçmişini bu film ile birlikte öğreneceğiz. Her ne kadar hikayesi son bulsa da, başlangıcını kimse bilmiyor…

  • Filmin Yayın Tarihi: 7 Mayıs 2021

Mortal Kombat

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 yılında vizyona girecek bir diğer filmimiz de Mortal Kombat. Bir oyun uyarlaması olan bu filmin hikayesini anlatmaya kalksak bu yazı 5000 kelimeyi bulur gider, o yüzden kısaca konusu hakkında internetten ufak bir araştırma yapmanızı öneririm.

  • Filmin Yayın Tarihi: 16 Nisan 2021

Free Guy

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

Shawn Levy tarafından yönetilen filmin başrolünde Ryan Reynolds bulunuyor. Yakın bir tarihte vizyona gireceği için fazla detay vererek keyfinizi kaçırmak istemem…

  • Filmin Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021

Cruella

2021 Yılında Çıkacak Filmler - Sinema Hanedanı

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin sonunu bir Disney filmi olan Cruella ile yapıyoruz. I, TonyaThe Finest Hours gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü yönetmen Craig Gillespie tarafından yönetilen Cruella‘nın filmi dalmaçyalı cinsi köpeklerin ana karakterimizin başına açtığı sorunları ele alıyor.

  • Filmin Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021

2021 yılının en çok beklediğiniz filmini yorumlara yazmayı unutmayın. Ayrıca 2022 Yılında Vizyona Girecek Filmler hakkındaki listemize de bir göz atabilirsiniz!

2022 Filmleri

Geek aleminde hatırı sayılır bir geçmişi var. Birçok yerde içerik ürettiği ve çalıştığı için geek emeklisi, yazarlığa gönül vermiş bir Krypton'lu.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (29)

  1. Erman Gümüş 2 Ocak 2021

    DC Marvel’a benzemeye çalışmazsa ortaya her zaman harika filmler çıkartıyor. V for Vendetta, The Dark Knight üçlemesi, Joker, Watchmen bunun en büyük örneklerinden ve muhtemelen bu film de öyle olacak. I am vengence, I am the night, I AM BATMAN! ;)

  2. DC filmlerine bayılıyorum. Özellikle Batman favorim. Bu sene çıkacak olması çok iyi iple çekiyorum. Ek olarak Avatar 2’yi de gördüm listede, ilk filmi efsaneydi umarım ikincisi daha iyi olur.

  3. DC Filmlerini sevmemek elde değil. Listede ilgimi en fazla çeken Matrix 4 oldu. Diğer filmler de bir o kadar ilgi çekici aslında. 2021de çıkacak olan bu dizileri merakla bekliyorum. Ayrıca gerçekten başarılı bir yazı olmuş, teşekkürler.

  4. Ufuk ARSLAN 3 Ocak 2021

    Suicide Squad 2
    Venom 2
    Minyons 2: Rise of Gru
    Top Gun 2
    Fast And Furious 9
    Avatar 2
    Candyman ( Çocukken çok korkardık , acaba yeni sürümü nasıl olacak ? )
    Jurassic World: Dominion

    Şu Godzilla kadar gıcık bir kurgu görmedim , Allah’ın kertenkelesi :D acayip soğutuyor filmden.

  5. Mekan Ajandası 3 Ocak 2021

    İçlerinden en çok Jurassic World ve Venom 2 ‘yi merakla bekliyorum. Listeniz için teşekkürler.

  6. serdar şahin 3 Ocak 2021

    Tam bu zamanlarda gidecek bir konu :) keşke daha erken çıksalarda izlesek.Herkesin merakla beklediği filmler var tabiki.Kingman ve batman merakla beklediğim filmlerden.Vizyona girmeleri çok uzun sürmez inşallah,daha fazla meraklanmayız :) Paylaşım için teşekkürler

  7. 2021 yılında çıkacak filmleri görünce bu yıl için daha iyimser düşünmeye başladım. Çıkacak filmlerden özellikle Sherlock Holmes 3, Batman ve Matrix 4 herhalde tüm sinemaseverleri heyecanlandırmıştır. Matrix 4 için aksaklıkların olduğunu duymuştum ama cidden bu haber içimi rahatlattı. Batman, Avatar 2, Jurassic World, Top Gun 2. Daha ne olsun !!!

  8. Yazarhanem 4 Ocak 2021

    Ele almış olduğunuz böylesine detaylı bir film listesi için öncelikle teşekkür ederim. The Batman, Sherlock Holmes 3 ve Matrix 4 filmlerini büyük bir heyecan ile beklemekteyim. Akabinde, Robert Downey JR’ın Iron Man rolüne artık ara verip, tekrar bu seriye dönmüş olması da beni mutlu etti açıkçası. Yazı diliniz, içerik sadeliği ve kalitesi bir hâyli mükemmel, elinize sağlık.

  9. seydi altındağlı 12 Ocak 2021

    gerçekten her biri birbirinden güzel filmlere benziyor. beklemek gerçekten zor

  10. Godzilla İle Marvel filmlerini iple çekiyorum… Ama yine favorim Godzilla ♥ :D :D

  11. Huseyin yilmaz 3 Şubat 2021

    Kardesim bir hatirlatmada benden olsun burda mortal kombat 2021 es gecmissin 16 nisanda sinamalarda

  12. En çok beklediğim matrix 4 diğerleri çıtır çerez izleriz hepsini 😁

  13. Mehmet Salman 26 Mart 2021

    Coranadan bence oda ertelenir

  14. hayatboş 28 Mart 2021

    matrix, hızlı ve öfkeli , avatar a kesin giderim bide şu cruella bende çok merak uyandırdı gidebilirim

  15. Mehmet Salman 30 Mart 2021

    Dune’u bekliyorum güzel bir film gibi duruyor

  16. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    the eternals
    1976 versiyonu sanat eseri olan seri. tabi bu benim görüşüm.
    tek bir kareye saatlerce bakmanızı sağlayan jack kirby etkisi de olabilir bu.
    2006 versiyonu da güzel lakin john romita jr. denilen şahsın çizimlerinden nefret ettiğim için fazla tahammül edemedim.

  17. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    jurassic world dominion
    ilki hayvan gibi gişe yapıp, 2.’si için de beklentiler yüksek olunca, 3. için onay verilmesi pek zor olmamıştır muhtemelen. spielberg nefes aldığı sürec jurassic’ler bitmez.

  18. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    shang chi and the legend of the ten rings
    marvel’ın black panther’dan sonra çektiği ikinci etnik süper kahraman filmi.

  19. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    black adam
    henry cavill’ın, dwayne johnson ile superman cameosu için unofficial olarak temasta olduğuna dair söylentiler dolanan film. bilindiği üzere, dwayne johnson, uzun bir süredir bu filmi bekliyordu ve filmin mutfağına da el atacak. superman vs black adam kapışması güzel olurdu.

    ama beni en çok, pierce brosnan’ın doctor fate’i heyecanlandırıyor.

  20. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    nihat doğan tarafından kaç kez izleneceği şimdiden merak konusudur. :))

  21. burak yağanoğlu 7 Nisan 2021

    godzilla vs. kong*
    ormanda monarşiyi mi devirdi hayvanlar king’e ne oldu? diyesim geliyor

  22. enes demir 22 Nisan 2021

    bu yeni cikacak filimleri bekliyoruz cunku ayni filimleri izlemekten sıkıldık artik … insallah en kısa zamanda cikar digelim

  23. janvaljean 27 Nisan 2021

    mortal kombatı yeni bitirdim.Harikaydı.2.side çıkacak gibi görünüyor.Mutlaka izleyin.

  24. Minyonlar, Sherlock Holmes ve Dune beni heyecanlandırdı. Merakla bekliyorum 😍

  25. 2021 yılında bu kadar çok film in çıkması gerektiğini bilmiyordum bir çoğu sevdiğim film serileri ama bildiğim kadarıyla bir çoğunun çıkış tarihi ertelendi o yüzden üzüldüm. Liste çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

  26. Melike Binici 12 Mayıs 2021

    Pandemi dönemi en çokta biz sinema ve film severleri etkiledi diyebilir miyiz? Bence kesinlikle öyle…

  27. Veysel Toker 16 Mayıs 2021

    Umarım sinemalarda izlemek nasip olur 🥲

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir