1. Anasayfa
  2. Evren

Benedict Cumberbatch, Avengers 5 Hakkında Konuştu!

Benedict Cumberbatch gelecek olan Marvel'ın çok beklenen filmlerinden Avengers 5 hakkında konuştu.

Benedict Cumberbatch, Avengers 5 Hakkında Konuştu!
0

Doctor Strange’in oyuncusu Benedict Cumberbatch, Avengers 5 için geri döneceğini doğruladı. Netflix, MCU yıldızıyla en ikonik rolleri hakkında konuştu ve Cumberbatch, gelecek büyük Marvel yapımında yeniden rol alacağını söyledi. Cumberbatch, “Bu şirketle çok güzel bir ilişki yaşadım,” dedi. “Gelecek yıl Avengers 5’i büyük bir heyecanla bekliyorum.” Daha önce de bildirildiği gibi, Doctor Strange ve diğer Marvel karakterleri, filmi gelecek yıl çekmeye başlayacak. Bazı yapımların gecikme ihtimali nedeniyle filmin geri çekileceği konusunda endişeler vardı, ancak Marvel yoluna devam ediyor.

Avengers 5, muhtemelen San Diego Comic-Con’da yeni bir başlık alacak. Önceki adıyla Avengers: The Kang Dynasty olarak bilinen filmde artık ana tehdit olarak Kang the Conqueror yer almayabilir. Ayrıca, gelecek filmde 60 karakterin yer alacağına dair de raporlar var. (Karşılaştırma için, Avengers: Endgame’de de bu kadar çok kahraman ve kötü adam vardı.) Filmle ilgili diğer söylentiler arasında, Marvel Studios’un yaklaşan Avengers 5’i yönetmesi için Shawn Levy’ye başvurduğu da bulunuyor. Levy, yılın en çok beklenen filmi Deadpool & Wolverine‘den geliyor. Daha fazla yanıt bu yaz ortaya çıkacak.

Avengers 5 ve Çoklu Evren

Benedict Cumberbatch, Avengers 5 Hakkında Konuştu - Sinema Hanedanı

Avengers 5 çevresindeki en popüler tartışma konularından biri, hikayedeki çoklu evrenin rolünün azaltılması. Evet, kötü adam muhtemelen Avengers: Secret Wars çatışmalarından gelecek. Ancak, söylentiler, son iki uzay operası çapraz yapımlarından daha yer temelli bir hikaye olacağını ima ediyor. Daha önce, yazar Michael Waldron, SFX Magazine’e çoklu evreni kişisel risklerle dengeleme hakkında konuşmuştu. Marvel’ın şu anda yürümeye çalıştığı ip bu.

“Waldron, “Tehlike, kapsamınızı çok genişletebilir ve daha büyük ve daha geniş gittikçe bahisleri azaltabilirsiniz. Ancak, çoklu evrendeki fırsat, karakterlerin kelimenin tam anlamıyla ‘Eğer?’ ve kendilerinin ve belki de hayatlarındaki diğer insanların alternatif versiyonlarıyla yüzleşmeleridir. Karakterlere bir ayna tutmanın ilginç bir yolu,” dedi.

“Her anlamda, hikayenin duygusal kalbini şekillendirir. Öyle olmalı. Çoklu evren sadece ‘Tamam, bu filmde oynadığımız kitsch bir şey’ dediğimiz bir MacGuffin değil,” diye ekledi. “Alternatif gerçekliklerle ve kendinizin alternatif versiyonlarıyla karşı karşıya kaldığınızda, bu duygusal kalbi şekillendirmeli, eğer başka seçimler yapsaydınız, doğru ya da yanlış seçimler yapsaydınız kim olacağınızı keşfetmek. Bu duygusal olarak karmaşık şeyler ve bu yüzden bu kadar heyecan verici ve bu kadar dramatik yetenekli bir oyuncu kadrosu için harika.”


Avengers 5 hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Geek aleminde hatırı sayılır bir geçmişi var. Birçok yerde içerik ürettiği ve çalıştığı için geek emeklisi, yazarlığa gönül vermiş bir Krypton'lu.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir