1. Anasayfa
  2. Liste

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri!

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri!
1

Süper kahraman filmleri tüm dünyada çok sevilerek izleniyor ama süper kahraman piyasası büyüdükçe ve kendi kadrolarını genişlettikçe neyin ne veya ne zaman olduğunu takip etmek gittikçe zorlaşmaya başladı. Biz de vizyona girme tarihlerinden oyuncularına yakında gelecek süper kahraman filmleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu listede topladık. İşte 2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri:

İlgili Yazı: 2021 Yılında Çıkacak Filmler

The New Mutants (2020)

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri listemizin ilk filmi tabikide yıllardır ertelene ertelene ismini her yerde duyduğumuz The New Mutants. Söylentiye göre Fox filmin yeterince korkunç olmadığını düşünmüş (sonuçta bu film Marvel karakterlerini içeren bir korku filmi olarak pazarlandı) ve kapsamlı bir tekrar çekim yapılmış. Collider’e göre stüdyo filmin neredeyse yarısını kesip tekrardan çekmek istemiş. Ancak yönetmen Josh Boone daha sonra hiçbir yeniden çekimin gerçekleşmediğini söyledi.

İşler Disney, Fox’u satın aldıktan sonra Disney’deki yöneticiler, The New Mutants’ı kenara atınca daha da karmaşıklaştı. Sonradan Ocak 2020’de The Mouse House yeni bir fragman çıkardı. Şaşırtıcı olan ise filmin 2017’de eleştirilen halinden çok da farklı görünmemesi. Belki Disney, Josh Boone’nin filmine Fox’tan daha fazla güveniyordur.

Justice League Dark: Apokolips War (5 Mayıs 2020)

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri listemizin tek animasyon filmi olan, DC’nin doğruladığına göre ikinci DC Universe Animated filmi 2020 yılında çıkacak. Çok övülen Justice League: Dark filmini takip edecek R-rated film, Batman’in acemi John Constantine, Zatanna, Swamp Thing, Deadman, Etrigan ve Black Orchid kahramanlarını yayına alarak doğaüstü bir salgın ile başa çıkmasını anlatacak. Andrew Pollond, Strabust Magazin röportajında “daha az bilinen DC karakterleri için “iyi bir giriş olacak” dedi. Görünüyor ki Pollard’ın dilediği olacak.

Wonder Woman 1984 (14 Ağustos 2020)

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

Wonder Woman hayranları, Chris Pine’nin oynadığı Steve Trevor’ın 80’ler döneminde geri döneceği açıklandığında karışık tepkiler vermişti. Wonder Woman 1984 filminin ilk fragmanı da Diana Prince’in uzun zamandır kayıp olan aşkına kavuşacağını doğruluyordu ama nasıl olacağı ya da bunca zamandan sonra neden aynı göründüğü açıklanmadı. Bununla birlikte bize bazı küçük ipuçları da verilmiş.

Filmdeki iki düşman Cheetah (Kristen Wiig) ve düzenbaz iş adamı Maxwell Lord (Pedro Pascal). DC dünyasında Maxwell Lord zihin kontrolü yapabilen bir karakter acaba gücünü Diana’nın zihnini manipüle etmek için kullanabilir mi? Steve Trevor gerçekten Diana’nın zihninin bir oyunu olabilir mi? Diğer olasılık ise Maxwell Lord, Steve ve süper kötü Cheetah’a dönüşen arkeolog Barbara Minerva arasında bir çeşit bağlantı kurmuş olabilir mi? Son olarak fragmanda Diana‘nın Cheetah ile karşılaştığında giyeceği altın kartal zırhını görüyoruz.

Venom 2 (2 Ekim 2020)

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

Amy Pascal, Haziran 2019 tarihinde Venom’un yıldızı Tom Hardy ile Eddie Brock rolü için görüşüldüğünü doğrulamıştı. Filmin yapımcısı “Tom Hardy geri dönecek, kimse bu karakteri onun kadar muhteşem oynayamaz” dedi. PascalVenom’un yönetmeni Ruben Fleischer hakkında bir açıklama yapmadı. Hardy, Andy Serkis’in Venom 2 için yönetimi eline alacağını doğruladı ve Serkis’in resmini İnstagram’ına yükledi (ve sonra hızla sildi). Günler sonra anlaşma resmileşti.

Sony sonrası için (Hardy bir üçleme olacağını ima ediyor) plan yapıyor ve mid-credits sahnesi de bunu doğruluyor. Bahsi geçen mid-credits sahnesinde Eddie hapishanede Cletus Kasady’i (kendisi çizgi romanlarda Carnage’a dönüşüyor) ziyaret ediyordu. Kasady “Dışarı çıktığımda katliam (Carnage) olacak” diyerek bize ipucunu verdi. Harrelson bile Carnage’nin hangi formu olacağını bilmiyor. Söylenene göre Harrelson, Kelly Marcel’in üzerinde çalıştığı Venom 2 senaryosunu görünce direkt kabul etmiş.

Black Widow (6 Kasım 2020)

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

Yıllarca süren alaylardan sonra Marvel, Comic-Con 2019‘da bağımsız bir Black Widow filminin geleceğini duyurdu. 2019 yılının sonuna doğru filmin ilk fragmanı yayınlandı. Black Widow, Captain America: Civil War filminde Sokovia Anlaşması sonrası çıkan iç savaşta Steve Rogers ile birlikte kaçmıştı ve film bize bu bundan sonra Natasha’nın ne yaptığını anlatacak.

William Hurts’un oynadığı (dijital olarak yaşlandırılmış) General ThaddeusThunderboltRoss karakterini ve Florance Pugh’ın oynadığı Yelena Belova karakterini göreceğiz. Belova da acımasız Red Room organizasyonu tarafından eğitilmiş biri. Fragman ayrıca bize düşmanımız Taskmaster’ı da gösterdi. Rachel Weisz’in oynadığı Melina Vostokoff ve David Harbour‘un oynadığı Alexi Shostakov yani Red Guardian da bu filmde olacak.

Superman: Man Of Tomorrow (2020)

2020 Yılının Süper Kahraman Filmleri! - Sinema Hanedanı

2020 Yılında Çıkacak Süper Kahraman Filmleri listemizi Superman: Man Of Tomorrow ile bitiriyoruz. Bu aşamada orijinal bir hikayeyle daha genç ve yeteneklerini yeni öğrenen bir Man Of Steel versiyonuyla karşımıza çıkacak. Superman: Red Son ve Justıce League Dark: Apokolips War’dan sonra 2020 yılında vizyona girecek 3. DC Universe Animated filmi olacak. DC 2009 yılından sonra her yıl en az 3 animasyon filmi çıkardı ama 2020 iki Supermen liderliğindeki ilk yıl. Ayrıca DC, Superman: Man Of Tomorrow için 2018 yapımı The Death Of Superman ve 2019 yapımı Reign Of The Superman kadar iyi eleştiriler almayı umuyor.

Geek aleminde hatırı sayılır bir geçmişi var. Birçok yerde içerik ürettiği ve çalıştığı için geek emeklisi, yazarlığa gönül vermiş bir Krypton'lu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Mehmet Salman 16 Nisan 2021

    Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir